Skrothandlare Stockholm

RING OSS - 08-124 005 19

Skrothandlare

Vi är skrothandlare i Stockholm

Att vara skrothandlare i Stockholm är inte som det var för några decennier sedan. Idag är priset på metall relativt högt och det är en verkligt bra affär. Du som har ett företag, eller som privatperson är välkommen med ert metallskrot, aluminium, kabelskrot, kopparskrot, rostfria saker, elmotorer, katalysatorer eller någon annan metall till vår skrothandel i Stockholm. Vi ser till så att allt hamnar i en miljövänlig återvinning, och kommer till industrin där den hör hemma.

Metallen kommer rätt

Du som är privatperson eller som har ett företag och som vill vara miljövänlig är detta ett hållbart sätt; att se till så att allt metallskrot som du inte vill ha, hamnar där den hör hemma - hos oss. Vår skrothandel i Stockholm tar hand om allt som industrin och andra företag som tillverkar nya kablar, nya motorer och nya katalysatorer får den slags metall som de behöver för sin tillverkning. På så sätt behöver vi inte slösa mer av jordens ändliga resurser. Vi tillsammans ser till att spara både energi och metaller.

Som många förstår, krävs det endast en bråkdel av energin, att återvinna istället för att utvinna nya metaller. För att smälta ner metaller krävs det endast 20% av den energi som krävs för att utvinna ny metall ur jorden. På så sätt är all vår återvinning miljövänlig. Vi som är skrothandlare i Stockholm är miljövänliga och även du som kommer med ert metallskrot agerar på ett miljövänligt sätt.

Kontakta oss, din skrothandlare i Stockholm. Kom med ditt metallskrot som du vill bli av med!

Metall Svanljung & Co AB


Hammardalsslingan 3
141 37 Huddinge

08-124 005 19

[javascript protected email address]

559174-1052


Skrothandlare

Återvinning


logo-image

Om Oss

Vi är ett återvinningsföretag som köper ditt metallskrot och annat skrot!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Metall Svanljung & Co AB

Org nr: 559174-1052
Hammardalsslingan 3
141 37 Huddinge
Tel: 08-124 005 19

Hitta hit